Richttechniek

Wanneer je van de weg bent geraakt of een ongeval hebt gehad dan kan het zijn dat je truck of trailer dusdanig is beschadigd dat er richttechniek aan te pas dient te komen om het weer rijdbaar te krijgen. Dit vereist een snelle maar bovenal vakkundige aanpak. Iets wat krom is recht praten laten we liever aan anderen over. Aanpakken en ervoor zorgen dat je snel weer kaarsrecht op weg kunt is waar wij voor staan!

Het richten van een vrachtwagencabine, chassis, trailer, aanhanger of landbouwwerktuig is een vak apart waarbij inrichting en vakmanschap een grote rol spelen. Spuiterij Munsters is één van de weinige partners in Nederland die aan beide voorwaarden voldoen. Met behulp van ons nauwkeurige Josam lasermeetsysteem meten we de afwijkingen in het voertuig . Vervolgens gaan we met onze zware Josam inductiewarmer materiaal plaatselijk aanwarmen en richten. Dit zonder de eigenschappen van het materiaal te veranderen. Door een weldoordachte projectplanning zijn we in staat snel en kostenefficiënt te repareren. Stilstand kost immers geld!

Over ons

Spuiterij Munsters is de partner op het gebied van schadeherstel, richttechniek en spuitwerk aan alle soorten en maten wegtransportmiddelen.

 

Delen?

NEEM CONTACT OP

--------------------------------------------

ALGEMENE VOORWAARDEN