Personenvervoer

Een knal, moment van verstandsverbijstering en dan het besef. Autoschade. De krachttermen donderen door je hoofd, of anders wel je auto! Na even bij te zijn gekomen ga je stappen ondernemen om van dat vervelende gevoel af te komen. Wij bij Spuiterij Munsters zijn de ideale partner om dit proces op professionele wijze te begeleiden. Onze missie is om dit vervelende gevoel om te turnen. Van iets negatiefs naar verwondering. Verwondering over de persoonlijke benadering, het vakmanschap en de snelle service!

Wanneer je contact opneemt met Spuiterij Munsters dan zul je te woord worden gestaan door één van onze goed opgeleide medewerkers. Naast de vanzelfsprekende kennis van schadeherstel en spuitwerk zijn onze mensen getraind om te snappen waaraan jij waarde hecht en hierin actief mee te denken.  

Verzekering
Verzekerd voor je schade? Je bent bij ons aan het juiste adres! In samenspraak met een schade-expert die door je verzekering of via de tegenpartij ingeschakeld wordt, stellen wij de schade vakkundig vast. Probeert je verzekering je elders heen te sturen of wordt er geschermd met een eigen risico? Trek je hier beslist niets van aan, wij zorgen ervoor dat je er financieel sowieso niet op achteruit gaat. Hoogwaardig herstel is daarbij een vanzelfsprekendheid.

 


 

Over ons

Spuiterij Munsters is de partner op het gebied van schadeherstel, richttechniek en spuitwerk aan alle soorten en maten wegtransportmiddelen.

 

Delen?

NEEM CONTACT OP

--------------------------------------------

ALGEMENE VOORWAARDEN