Nieuws

06 Apr

Waarom ons promofilmpje viraal ging

"Bravo voor het team voor het redden van die Actros!", "Petje af voor de artiesten!", "Indrukwekkend!" maar ook "Het chassis is overleden." en "Ik zou er niet mee rijden.". Een greep en vertaling uit de talloze reacties die kris kras op Facebook en Youtube te zien zijn en afkomstig zijn uit alle windstreken van de wereld. Deze volgden op ons promotiefilmpje over het richten van een vrachtwagenchassis van een Mercedes-Benz Actros, welke we in opdracht van een klant herstelde. Ruim 570.000 keer werd het filmpje bekeken, van Australië, Azië naar Europa, tot aan Zuid-Amerika.

 

Lees meer

Uitbreiding!

In het najaar gaan we starten met de bouw van een nieuwe, grotendeels geautomatiseerde spuitstraat. Het aangekochte kavel van ruim 8000m2 aan Vuurijzer ligt op loopafstand van ons pand aan Daalder. De oppervlakte van het pand zal zo'n 5000m2 gaan bedragen.

Lees meer

High Tech Ontdekkingsroute - Dutch Technology Week

Dit jaar namen we voor het eerst deel aan de High Tech Ontdekkingsroute die wordt gehouden in het kader van de Dutch Technology Week. HVL Metaalbewerking en MCM uit Liessel stelde hun deuren open als gastheer tijdens deze 2017 editie.

Lees meer

Pagina's

Over ons

Spuiterij Munsters is de partner op het gebied van schadeherstel, richttechniek en spuitwerk aan alle soorten en maten wegtransportmiddelen.

 

Delen?

NEEM CONTACT OP

--------------------------------------------

ALGEMENE VOORWAARDEN